Voeding komt uit de keuken, vulling uit de fabriek

Uit DNA onderzoek van Dr. Bruce Lipton blijkt dat we onze gezondheid duidelijk kunnen verbeteren door onze omgeving aan te passen.

 

En wat komt dagelijks met ons in contact? Water, zuurstof en voeding. Dat is ook de reden waarom er zoveel te doen is over voeding. Het is wat je zelf kunt bepalen! We kunnen zelf kiezen wat we eten. We kunnen zelf bepalen of het leven voedsel is waarmee we ons voeden. Voedsel dat nog energie in zich heeft. Dat niet door de fabriek kapot gekookt is, van mindere kwaliteit om de grondstof prijs zo laag mogelijk te houden of waar zelfs studies op gedaan zijn, hoe het zo lekker (lees verslavend) mogelijk kan proeven. Zodat je het wilt blijven eten. Dat is geen voedsel dat is vulling! Het KOST je lichaam energie om deze vulling te verteren. Je lichaam kan daar niks mee. Sterker nog het heeft weer extra voedingsstoffen nodig om die vulling af te breken.

Dus koop zelf je eten. Je eten bestaat uit één voedingsmiddel en maak het dan zelf klaar in de keuken. Weet je niet hoe je dit praktisch moet uitvoeren kom dan naar de cursus FIT. Deze start binnenkort en loopt het hele jaar door.

Reactie schrijven

Commentaren: 0