Afvallen, reuma, fibromyalgie, artrose

Sommige mensen kunnen zuivel nog best wel goed verteren, maar bij mij was het vanaf mijn 7e levensjaar erg duidelijk dat ik zuivel niet kon verteren. Als baby drinken we moedermelk, maar na ons 5e levensjaar hebben de meesten van ons het stofje lactase niet meer in hun darmstelsel en kan de zuivel niet worden afgebroken. Blijf je dit toch eten dan ziet je lichaam, zuivel als een indringer en valt aan door een ontsteking te maken. Met een ontsteking gaat het lichaam indringers op een natuurlijke manier te lijf.

 

Blijf jij maar aankomen of het je veel ontstekingen in je lichaam denkende aan fibromyalgie, hooikoorts, jeuk of reuma? Laat je dan eens bij mij testen waar jij allergisch voor bent. Zodat je gezondheid verbeterd en ook jij teruggaat naar een gezond gewicht.

Reactie schrijven

Commentaren: 0