top of page
284394479_1130598464172120_5412352030805081637_n.jpg

Astrid Moeskop

Tien jaar heb ik in een sportschool gewerkt waarbij houding en begeleiding hoog in het vaandel stond. Zo heb ik o.a. Perfect Pilates, Zumba, Body Shape, Spinning en small group training gegeven.

Ik heb zo lang ik weet een passie voor sport, vitaliteit en mensen begeleiden om het beste uit hun zelf te halen. Ik ben nu graag op de mountainbike en racefiets te vinden en beoefen én geef graag een Yogales.

Ik heb sinds maart 2017 een vitaliteits praktijk waar ik vooral tot eind 2021 diverse massages verzorgde en leefstijl advies gegeven heb. Omdat ik voelde dat behandelen met frequentie de toekomst zou worden heb ik eind 2021 een Vitatec apparaat gekocht (de bodyscan) waar ik sindsdien mensen mee begeleid. Omdat ik meer verdieping zocht heb ik bij Petra de Opleiding tot SOM Therapeut gevolgd.
Verder word ik graag geïnspireerd door de Germaanse Geneeskunde en de magie van je geboortedag.

Omdat ik iets miste in de reguliere behandelingen, ben ik mezelf gaan ontwikkelen in persoonlijke groei. Ik heb zelf stress ervaren in elke cel van mijn lichaam en een heel vrij en bevrijdend gevoel ervaren in elke cel van mijn lichaam en dat gun ik iedereen.


Mijn motto “als je niet de beste keus kunt maken maak dan een betere keuze” 

Nu ben ik super trots dat ik het ”SOM” team mag ondersteunen/versterken.
Hopelijk tot snel.

Liefs Astrid

bottom of page