Ben je een onderzoeker zoals ik en je wilt meer achtergrond?

frewuenties.jpg

In de technologie zijn ze de kennis over frequenties gaan gebruiken voor de ontwikkeling van de afstandsbediening van de televisie en later voor de mobiele telefoon, waardoor je kunt bellen met je zus aan de andere kant van de wereld. In de gezondheidszorg zijn ze deze kennis onder andere gaan toepassen met de lichaamsscan.

De technologie van de lichaamsscan is ontstaan in de jaren twintig van de vorige eeuw. Toen heeft Dr. Raymond Rife ontdekt dat als je op een petri-schaaltje een stam bacteriën legt en je je stuurt er een frequentie op af dat die bacteriën begonnen te groeien.

 

Als er een frequentie is waarbij de bacteriën groeien dan is er ook een frequentie waarbij ze dood gaan, dachten ze, en dat bleek inderdaad het geval. Elke groep cellen heeft een energieveld en die geeft een typisch eigen frequentie patroon.

 

Ze zijn toen voor alle bacteriën, virussen, schimmels de juiste frequenties gaan zoeken en toen bleek dat niet alleen deze micro-organismen een eigen frequentie hebben, maar ook alle voedingsmiddelen, medicijnen, homeopathische middelen, celzouten etc.... 

In de stroming binnen de natuurkunde genaamd de kwantumfysica komt steeds meer aan het licht over niet alleen de cellen, maar zelfs over atomen. Onze laboratoria kunnen steeds dieper kijken. Zo hebben ze ontdekt dat een atoom bestaat uit een neutron en proton kern en dat erom heen electroden draaien. EN 99% van de ruimte daartussen is leeg!

Gevuld met frequentie. Gevuld met informatie!

De vitalfeld technologie wordt in Duitsland gebruikt in 800 praktijken van huisartsen, medische specialisten en tandartsen. In Nederland zijn we met 30 praktijken actief. In Nederland is de organisatie van de zorg anders georganiseerd waardoor deze nieuwe technologie nog niet zo bekend is.

Graag laat ik je ermee kennis maken of geef ik je verdere uitleg.

 

Op de website van www.vitatec.de kun je meer informatie vinden.

atoom (1).jpg