GEZONDHEID IS DE SOM VAN DELEN

Gezondheid is de som van delen. Daar dacht ik al zo over tijdens mijn studie fysiotherapie en dat besef nam alleen maar toe. Die pijnlijke rug is niet alleen maar die wervel die vastzit. De oorzaak kan aan zoveel meer factoren liggen.

Water, zuurstof, voeding, beweging, slaap, mindset, gevoel, bewustzijn... Alles mag met elkaar in balans zijn. Laten we een deel liggen dan raken we na verloop van tijd uit balans en kunnen we ziek worden.

Dus om te herstellen mag je ook naar al die delen kijken. Niet alleen lokaal naar die knie!

Zo komen mensen bij mij voor een voedingsadvies die al alles volgens het boekje doen. Ze eten perfect, biologisch, organisch, maar willen niet horen dat ze een andere baan nodig hebben. Dat ze mogen stoppen met het obsessief poetsen van hun huis of dat ze het gesprek aan moeten gaan met hun partner over de onvrede in hun huwelijk. Ze focussen zich dan bijvoorbeeld op die ene milkshake die ze niet hadden mogen nemen. Die geven ze de schuld waarom ze zich ellendig voelen.

Nee, je mag echt kijken naar alle delen van je gezondheid. Alle delen van je leven!

Met een lichaamsscan breng ik het graag voor je in beeld. En aan de hand van mijn boek kun je ook zelf al op onderzoek uitgaan.