Ik leg je graag in beeld uit hoe je energiehuishouding werkt!

 

Per dag krijg je een grote portie met energie. Zorg je goed voor jezelf dan heb je veel energie. Je lichaam is soepel, je geest is creatief, je ziel is gelukkig. Het kan zichzelf goed genezen! Een sterk immuunsysteem!

 

Zorg je minder goed voor jezelf. Je eet veel junkfood, veel suikers, je slaapt weinig, je sport nauwelijks, je hebt een zittende baan, je hebt nog wat last van onverwerkte zaken dan wordt die portie met energie een stuk kleiner.

 

Maar je moet nog steeds je concentreren op je werk, je kids naar school brengen, die oude blessure herstellen, voedsel verteren etc... Als je lichaam dan minder energie ter beschikking heeft gaat het meestal wat trucjes uithalen door de reserves in te zetten. Lukt dat niet meer dan ontstaan er blessures, vermoeidheid en lichamelijke ongemakken. 

Die lichamelijke ongemakken zou je kunnen voorstellen als een lampje dat gaat knipperen in je auto. Negeer je dat eerste lampje? Dan komt er een lampje bij en zo verder totdat de auto ermee stopt. In ons geval, totdat we er genoeg van hebben en hulp gaan zoeken.

  

 

Met de lichaamsscan maak ik concreet waar je lampjes branden en wat je er zelf aan kunt doen om die te verhelpen. Daarnaast geeft het apparaat ook een behandeling. Dus al doe je niks met de adviezen. Je gaat merken dat je de dagen erna meer energie hebt.