top of page
Lichaamsscan plakkers op voeten

Lichaamsscan

De mensen in mijn praktijk hebben veelal te maken met onverklaarde klachten. Ze hebben hiervoor vaak al hulp gezocht bij specialisten uit de reguliere gezondheidszorg, maar helaas zijn de klachten tot nu toe niet verholpen. De behandeling met de lichaamsscan herstelt de balans in het lichaam.

Daarnaast is de bodyscan ook perfect inzetbaar als een preventieve gezondheidscheck. Een soort medische APK die je een goed overzicht geeft van je leefstijl, gezondheid en eventuele gezondheidsrisico’s. 

"In 8 minuten een compleet beeld van de gezondheid van jouw lichaam"

Gezondheid is de SOM van delen

Activeer je zelfhelend vermogen

“Hoe jij je voelt, is afhankelijk van veel factoren. Het hangt af van wat je eet en drinkt, of je voldoende beweegt, genoeg slaapt, maar ook je gedachten en emoties spelen een rol. Wanneer al die elementen in balans zijn, voel je je goed. Maar soms lukt dat even niet en ontstaan klachten of ziekten. Als SOM-therapeut kijk ik holistisch naar alle aspecten van je levensstijl.

Met de Global Diagnostics lichaamsscan achterhalen we de oorzaak van jouw klachten. De meetapparatuur geeft na 8 minuten aan of en waar er sprake is van een disbalans of storingen in je lichaam. Bovendien activeert het apparaat het zelfhelend vermogen van je lichaam, zodat je ook direct merkbare resultaten boekt. 

Heb je geen klachten en ben je vooral benieuwd wat je nog kunt doen om je sterk en fit te voelen? Dan kun je de bodyscan ook goed inzetten als preventieve gezondheids-apk. Om zo je vitaliteit te verhogen.”

Voeding is essentiël voor een goede gezondheid
bottom of page