Deze technologie is ontstaan in de jaren twintig van de vorige eeuw. Toen heeft Dr. Raymond Rife ontdekt dat als je op een petri-schaaltje een stam bacteriën legt en je je stuurt er een frequentie op af dat die bacteriën begonnen te groeien.

 

Als er een frequentie is waarbij de bacteriën groeien dan is er ook een frequentie waarbij ze dood gaan, dachten ze, en dat bleek inderdaad het geval. Elke groep cellen heeft een energieveld en die geeft een typisch eigen frequentie patroon.

 

Ze zijn toen voor alle bacteriën, virussen, schimmels de juiste frequenties gaan zoeken en toen bleek dat niet alleen deze micro-organismen een eigen frequentie hebben, maar ook alle voedingsmiddelen, medicijnen, homeopatische middelen, celzouten etc.... 

 

Als je er over nadenkt is het eigenlijk heel logisch. Yin en yang, eb en vloed, zwart en wit. Niks is constant.

 

Wanneer ik de GD aansluit stuurt het apparaat 612 frequenties je lichaam in. Ze hebben dezelfde sterkte als de afstandsbediening van je televisie dus je voelt er niks of heel weinig van. Na die 8 minuten ga ik kijken wat er uit de meting is gekomen en zet ik meteen de behandeling aan. Terwijl de behandeling loopt, laat ik je zien wat eruit is gekomen en geef ik je levensstijl adviezen. Denkende aan voeding, slaap, suppletie, emoties, zelfinzicht, behandelingen bij collega therapeuten...

 

Deze technologie wordt in Duitsland gebruikt in 800 praktijken van huisartsen, medische specialisten en tandartsen. In Nederland zijn we met 30 praktijken actief. In Nederland is de organisatie van de zorg anders georganiseerd waardoor deze nieuwe technologie nog niet zo bekend is. Graag laat ik je ermee kennis maken of geef ik je verdere uitleg. Op de website van www.vitatec.de kun je meer informatie vinden.

 

Ik zie gezondheid zo! Het is de som van delen!

Ik neem hier het voorbeeld dat ik als fysio regelmatig tegenkwam, iemand die door zijn rug was gegaan.

Als iemand voor de eerste keer door zijn rug was gegaan. Dan mobiliseerde de rug, de correctie was gedaan. De pijn was weg en ze sprongen dankbaar van mijn behandelbank af, maar kwam diezelfde persoon een maand later weer terug met rugklachten dan had ik al 4-6 behandelingen nodig om hetzelfde effect te bewerkstelligen en kwamen ze na een half jaar nog eens terug met deze klachten dan had ik 10 plus behandelingen nodig en stuurde ik de mensen soms terug naar de huisarts die er verder ook niks meer aan kon doen, want op een foto was niks te zien. Dat vond ik als therapeut zeer frustrerend. Ik ging dan vaker het gesprek met mensen aan. Want die wervel kon wat bij betreft door verschillende factoren niet goed staan niet alleen de mechanische component.

 

Direct door:  te weinig water drinken (stijfheid), te weinig beweging, geen buikademhaling, slechte balans, veel rotzooi die de darmen te verwerken kregen, doorgezakte voeten.

Indirect door: emoties, tandproblemen, spanningen in de bekkenbodem door onveiligheidsgevoelens... al die onderdelen hebben een effect op de onderrug. 

 

En stel nu dat je EN overgewicht hebt, en alleen maar koolhydraten eet, en een oude knieblessure hebt EN..EN..EN...

Dan heeft je immuunsysteem wel erg veel werk en dan zal je lichaam langzaam herstellen.

 

Ik ondersteun je met het omkeren van dit proces door je immuunsysteem te versterken.