top of page

Missie

- De gezondheid van de Nederlander moet beter. Daarom moet de zorg beter!

Gezondheid is de optelsom van een heleboel factoren en deze moet je allemaal beschouwen wil je gezond worden of blijven.

Alle mensen in Nederland mogen dit weten en leren. En alle mensen mogen leren hoe ze weer zelf de regie over hun gezondheid kunnen krijgen op basis van de nieuwste internationale inzichten. Effectieve zelfzorg leren!

 

- Als mensen hun gezondheid in balans hebben en houden, ook op de lange termijn, dan hebben ze alle factoren van hun gezondheid onder de loep genomen waardoor ze goed in hun vel zitten. Als mensen goed in hun vel zitten, zijn ze vol vertrouwen en dragen ze met hun unieke puzzelstukje die is gevormd door onder andere de unieke kwaliteiten, persoonlijke ervaringen bij aan de wereld. Hetgeen bijdraagt aan een fijne samenleving vol vertrouwen. Alles is één.

 

Omdat ik dit in Nederland neer wil zetten ben ik op zoek naar:

1. - mensen die willen leren om met de GD te werken, minimaal HBO fysiotherapie gestudeerd.

2. - mensen die ook mee willen zorgen dat de zorg in Nederland beter wordt. Bijvoorbeeld connecties willen/ kunnen leggen, marketing, overleg met bedrijven en zorgverzekeraars, graag lezingen geven en kennis vergroten op het vaardigheden of persoonlijke interessegebied.

3. - bedrijven zoals sportscholen of gezondheidscentra die bij willen dragen aan een gezonde levensstijl vanuit het besef dat gezondheid afhankelijk is van een heleboel factoren.

 

Investeren in persoonlijke groei is een vereiste.

Ik ben op zoek naar enthousiaste gedreven mensen die met mij op de bovenstaande wijze naar de toekomst van de zorg willen kijken.  Omdat ik weet dat goede mensen andere goede mensen aantrekken ben ik op zoek naar de besten! Ik hoor graag van je via Whatsapp!

bottom of page