pv2.jpg

Mijn naam is Petra Versteegh.

Ik ben van kinds af aan al gefascineerd door de mens en de wereld.

In 1994 was fysiotherapie voor mij een prachtige start, omdat het een brede kennis over gezondheid verschaft. Toch merkte ik al snel dat sec deze mechanische kijk op gezondheid niet effectief was voor het herstel. Ik ging op zoek naar andere effectieve methoden om tot de conclusie te komen dat gezondheid de som is van delen.


Onze gezondheid is afhankelijk van meerdere factoren waarbij je gedachten 

en gevoelens, ten aanzien van het leven en bijvoorbeeld het hebben van een levensdoel bijdraagt. Ook voeding en onze leefomgeving spelen een grote rol bij het behouden van een goede gezondheid. 

Vanuit deze visie ben ik verder gaan studeren in binnen en buitenland om het plaatje meer compleet te krijgen en volg ik nog steeds de laatste onderzoeken en de nieuwste ontwikkelingen die er zijn op het vlak van gezondheid en vitaliteit. Zo ben ik in aanraking gekomen met twee krachtige methoden; het diagnose en behandelapparaat van Vitatec en de methode van The Journey.

 

Ik ben partner, moeder van twee pubers, woon in een fijn landelijk dorp midden in zuid-Limburg. Geniet van de Limburgse natuur en het leven samen met mijn gezin. 

 

Door mijn brede achtergrond, fysiotherapeute, journeytherapeut, orthomoleculair specialist en burn-out specialiste, kan ik bij alle gezondheidsaspecten adviseren en behandelen. Samen bepalen we wat je doel is en gaan we stap voor stap te werk om niet alleen je gezondheid voor nu te verbeteren maar ook om je te leren hoe je in de toekomst jouw gezondheid kunt balanceren. Want we zijn allemaal mensen toch als we onszelf te veel belasten reageert iedereen toch net even anders.