top of page

REACTIES

"Je hebt gisteren wel gemerkt aan mij dat je consult mij zeer goed bevallen is. Je bent straight en to the point en maakt de indruk dat je zeer veel parate kennis hebt, klaarblijkelijk hierbij ondersteund door je systeem. Daarom vertrouw ik graag op je adviezen en verwacht - mede door je stelligheid - positieve effecten op mijn gezondheid van jouw aanpak."

 

"Ben vandaag met mijn dochter bij je geweest en in de auto was ik helemaal hieper.. vrolijk en vol enthousiasme. Hier krijg ik energie van. Ik hoop dat je mijn kunt blijven inspireren en helpen met mijn verdere stappen.

Blijf vooral dit doen en opleidingen geven zodat ik de opleiding ook nog bij je kan volgen."

In de eerste plaats wil ik zeggen heel blij te zijn jou op mijn pad te zijn tegengekomen. 

Het sluit zo mooi aan bij de fase waarin ik zit.  En het consult voldeed helemaal en meer dan aan mijn verwachtingen. Eigenlijk ben ik heel erg verrast door wat er allemaal boven tafel kwam met de scan en voel dat het klopt. Werk aan de winkel, maar met gretigheid. Je directheid , duidelijkheid en grote kennis van zaken en het holistische raamwerk waarbinnen je alles plaats is heel erg fijn en sluit aan bij mijn visie op het leven. Ben je boek nu aan het lezen. Prachtig!" 

" Ik ben zeer tevreden over de informatie die ik heb mogen ontvangen van het het onderzoek. Het is mij duidelijk waar mijn gezondheid een tekort aan heeft en wat eraan gedaan kan worden. Over het resultaat aangaande mijn klachten had ik wel een klein vermoeden en dit werd mij ook duidelijk toegelicht. De benadering is na mijn mening zeer positief( rekening gehouden met de situatie van corona). Er wordt duidelijk naar jouw als persoon gekeken en wat je nodig hebt voor een goed herstel en resultaat.

Voor mensen die al diverse diëten en /of voor lichamelijke klachten al alles hebben geprobeerd en er niet meer uitkomen is deze  vorm van aanpak zeker een aanrader."

" Ik ben zeer tevreden over de lichaamsscan bij Petra. De heldere uitleg, gericht ook op hoe Petra je als persoon heeft leren kennen, vind ik een goede basis om zelf verder mee te werken aan mijn gezondheid. De periodieke scan geeft niet alleen de bereikte verbeteringen aan, maar ook de sluimerende mogelijk nieuwe aspecten om aan te werken."

 

"De inzichten zijn een bevestiging van zaken die ik wist.  Alleen had ik geen idee dat dit zoveel schade aan je organen zou geven."

 

De resultaten tot u toe zijn boven verwachting. Ik had niet verwacht dat ik al na 1 dag iets kon verwachten . Het lijkt dat ik minder onrustig ben en mijn huid (met name op mijn rug) is glad, terwijl ik hier altijd bultjes had. Ik ben benieuwd naar de komende tijd.  De benadering heb ik als prettig ervaren. Duidelijk en niet opdringerig."

 

 "Ik ben zeer tevreden met de manier van uitleg bij de lichaamsscan. De scan zelf is verhelderend en duidelijk.

Je krijgt adviezen en eventuele aanvullende vitamines/mineralen indien nodig.

Heel blij dat ik deze stap genomen heb, mijn gezondheid is nu meer dan goed." Anika

 

"Dank je wel, Petra. Door jou heb ik mijn lichaam beter leren kennen. Je voedingstips, je feedback en je goede adviezen hebben mij al een goed stuk op weg geholpen. Meer energie en meer in balans. Met alles ga ik nu zelf verder. Met nog wat hulp van jou." Dank je wel, groetjes Lily.

 

" Een super ervaring! Doordat je een beter inzicht krijgt in jezelf, je voeding en je lichaam mag je een nog mooier/ beter mens zijn."Elise

 

"Bedankt voor de bruikbare adviezen om mijn gezondheid te verbeteren/ Ik kreeg nieuwe inzichten over het functioneren van mijn lichaam. De tips en handvatten neem ik mee" Diana

"Door de scan nu wel wetend dat bepaalde dingen niet klopte en bevestigd worden. Mooie ervaring, duidelijke inzichten en adviezen waar ik zeker mee aan de slag ga" anoniem

 

"Omdat ik regelmatig in Afrika kom, neem ik wel eens een virus mee. Dat is nooit prettig en via de behandeling van Petra ben ik weer snel fit en gezond" Marc

"Ik kwam bij jou op een moeilijk moment in mijn leven. Fijn was het dat je me hebt geholpen met de pillen, anders eten en inzicht in mijn doen en laten. Ik heb veel aan je gehad en ik wil nog even van je kennis profiteren"Anita

"Als dochter vind ik het heerlijk om even aan het apparaat te springen. Ik voel me dan weer helemaal top. Ik kan er weer tegenaan! " Robin

 

"Bij het geven van kledingstijl advies zeg ik altijd dat je met je kleding laat zien wie je bent. Dat je binnen en buitenkant als het ware in overeenstemming zijn met elkaar.

Na de lichaamsscan van Petra Versteegh weet je precies hoe het met je ‘binnenkant’ is gesteld".

 

"Zo blij dat Petra op mijn pad is gekomen. Eerst als fysiotherapeut en nu met haar total bodyscan die mij helemaal heeft doorgemeten. Ik had al een tijdje last van mijn pols en bij een meting kwam dit ook naar voren. Na behandeling nu helemaal pijn vrij. Heerlijk!! Ik kan weer doen wat ik wil. Dus een aanrader!!

 

"Ik heb na de therapie mijn rust genomen;

Bijzondere verhelderde gesprekken gehad met lieve mensen;

Mijn basis groeit in het vertrouwen van mezelf in de mooiste zin van het woord;

Ik spreek makkelijker dingen uit en denk er niet zo eeuwig over na, maar zeg gewoon op een nette manier wat ik vind;

Ben me bewuster van het zelf in hand hebben van mijn eigen geluk en de vragen wat is geluk!? en waar zoek je geluk in!? zetten me aan het denken;

Het lijkt nog pril, maar ervaar een gevoel van, het is oké zoals het nu is en laat de toekomst maar komen, ik ben er klaar voor, wat er ook op mijn weg gaat komen.

Ik zie straks mijn vriend weer en ben benieuwd, wat het nu met me doet om hem weer te zien en wat hij eventueel van mijn 'nieuwe' ik zegt. Bedankt voor je hulp. Ik blijf de middeltjes innemen en laat het leven zijn weg nemen. Mocht er wat zijn, neem ik zeker contact op voor een nieuwe meting of de Journey".

 

"Het is zeer intensief geweest met vele inzichten. Het was af en toe echt knokken, maar daar krijg je ook iets voor terug. Zeer deskundige begeleiding, enorm veel tips, en uiteindelijk resultaat."

 

"Ik kan wel zeggen dat ik een ander mens ben geworden."

 

"Over dit bedrijf kan ik alleen maar vol lof zijn. Na 7 maanden bij een psycholoog in behandeling te zijn geweest ben ik gestart bij Petra. En  merkte de eerste behandeling al een verandering."

bottom of page