JOURNEY CONSULT

the journey.jpg

 

Als therapeut kwam ik vaak tegen dat mensen wel wisten waar de crux zat, maar ze kregen de knop maar niet om. Waardoor ze steeds dezelfde vervelende ervaringen in hun leven tegenkwamen. Dezelfde les in een ander jasje! 

                                                             

Onze emoties maken de keuzes in ons leven! Ons verstand komt er alleen maar achteraan. 

Toen wist ik dat als ik deze mensen wilde helpen ik op zoek moest gaan naar een methode die met de (onverwerkte) emoties aan de slag ging. Het doel van deze methode is emotie en trauma verwerking. De trauma's hoeven overigens niet groot te zijn geweest het kan soms iets heel kleins te zijn, maar met een grote impact.

Wanneer onverwerkte emoties verwerkt worden, heeft dit een aantal positieve effecten.

- Bijbehorende lichamelijke klachten worden opgelost.

- De les is geleerd dus je hoeft deze les niet weer tegen te komen in een ander jasje.

- Je ervaart zelf dat in het leven alles met elkaar verbonden is en dat er ook voor jou werkelijk zoiets is als een bron-ervaring.

- Vergroot het vertrouwen in het leven.

- Wat een groot voordeel van deze methode is, is dat ik niet eerst je hele doopperceel hoef te lichten. Ik hoef niet te weten wat "logischerwijs" de oorzaak zou kunnen zijn voor jouw klachten. We gaan meteen aan de slag. En de emoties en de herinneringen die een journey oproepen worden ook tijdens deze sessie opgeruimd! 

 

En dan kom ik weer terug bij de home pagina van deze site.

Als je iets oplost op het mechanische, chemische, mentale, emotionele of spirituele vlak heeft dit effect op je hele gezondheid!!

Maak een afspraak voor een consult live of online.

Zelf geef ik geen journeys meer. Ik stuur daarvoor graag door naar Yolan Biemans.