VERGOEDING CONSULT

Kosten consult: €115,-

Pin en contant

De factuur mag je zelf indienen bij de zorgverzekeraar.

 

Ik ben bij de beroepsvereniging VBAG aangesloten en daarom kun je via de aanvullende verzekering van je zorgverzekeraar een deel van de kosten vergoed krijgen onder alternatieve geneeswijzen. De kosten gaan NIET van je eigen risico af. Wil je weten of je nóg budget hebt voor alternatieve geneeswijzen neem dan telefonisch contact op met je zorgverzekeraar.

 

Let op! CZ, OHRA, Delta Lloyd en DSW vergoeden mijn consulten niet.

LET OP!

Bij afmelden graag 24 uur van tevoren anders ben ik genoodzaakt de kosten toch in rekening te brengen!

Beroepsbeoefenaren die zijn ingeschreven in het RBCZ-register vallen onder het tuchtrecht, dat verzorgd wordt door het TCZ. Als er sprake is van een ernstige klacht dan kan de klachtenfunctionaris je adviseren om je klacht te deponeren bij het Tuchtrecht Complementaire Zorg (TCZ), Postbus 297, 4700 AG  Roosendaal, telefoonnummer 0165 - 567 014, bij de Inspectie van de Volksgezondheid of een civiel rechter. Het TCZ bestaat uit het College van Toezicht en het College van Beroep.

 

Soms hebben mensen geen aanvullende verzekering en dan krijg ik de vraag of de belastingdienst nog iets doet met de consulten en de supplementen. 

Via deze link naar de belastingdienst kun je zelf zien of je daarvoor in aanmerking komt en of er een drempelbedrag voor jou geldt.

BTW nr: NL001833932B11

KVK nr: 60844663